News: Fussballschuhe Nike Hypervenom Phinish II Radiant Reveal FG Weiß

Verffentlicht am: Freitag, 15. April 2016


Pantofola d'Oro aanzetten hun creatieve flair aan een duo van speciale editie boots geïnspireerd door twee van naturen dodelijkste roofdieren te laten vallen. De Impulso Croc en Python spelen op de aanvallende impuls van zowel de dieren die ze weerspiegelen en de spelers die laarzen te dragen.


In typische Pantofola d'Oro mode, de Impulso Croc is handgemaakt in Italië door voorzichtig met behulp van een enkel stuk van kalfsleer en afgewerkt met een gestructureerd detail dat is vormgegeven op de huid van de krokodil. De collectie van raptorial reptielen is het nieuwste aanbod van Pantofola d'Oro die hun creatieve spel upped in de afgelopen maanden met de release van de La Gazzetta collectie, die beroemde Italiaanse clubs viert in Nike Hypervenom Phinish  een samenwerking met de Italiaanse krant Sports.


Luidde voor het creëren van prachtige traditionele kwaliteit, zijn Pantofola d'Oro nu te bewijzen dat ze zijn meer dan alleen een erfenis merk - Natuurlijk, ze zijn betrouwbaar en zal altijd tot de hoogste kwaliteit zwart lederen voetbalschoenen op de markt, maar nu zijn ze laten zien dat ze kunnen mengen met de grote jongens als het gaat om creatief ontwerp.Fussballschuhe Nike Hypervenom Phinish II Radiant Reveal FG Weiß/Schwarz/Total Orange/Volt


Wrapping 130 jaar pure voetballende vakmanschap onder een krokodil huid is zeker divers en houdt ons scherp en de Cros ontwerp blijft het 130 jaar vieringen met slechts 130 paren van Fußballschuhe Nike Hypervenom de speciale editie te starten voor het grijpen. AMO veters komt als standaard voor extra grip en de Impulso Croc landt in een FG buitenzool alleen Impulso graphics met op de kraag voering en inlegzool voor een volledige overname van dieren. Je boot roeien.


 
Zurück